Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Εμπλοκής ΤτΕ σε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 1.7.2016
ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΝΕΠΛΕΚΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!!

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Σ.Σ.Τ.Ε. ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!!

Συνάδελφοι,
Στο σημερινό ΦΕΚ, τεύχος Β, Αρ. Φύλλου 1988/1.7.2016, έγινε η ΔΙΟΡΘΩΣΗ της προηγούμενης απόφασης με αριθ. Οικ. 26083/887/7.6.2016, η οποία αδικαιολόγητα ενέπλεκε την ΤτΕ με τις διαδικασίες του ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα στο σημερινό ΦΕΚ, στη σελ.21977, διορθώνεται το σφάλμα και  απαλείφεται κάθε αναφορά στην ΤτΕ!!!

Σας παραθέτουμε την αρχική σελίδα του ΦΕΚ καθώς και τη σελίδα 21977 (ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ (3)):








































Μετά την παραπάνω εξέλιξη, όλοι αυτοί που έδρασαν τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα την περίοδο των μνημονίων, σε βάρος του προσωπικού της ΤτΕ, παίρνουν το πρώτο καθοριστικό μήνυμα του τέλους της κυριαρχίας τους μέσα στην ΤτΕ.
Στη σημερινή περίοδο, η ΤτΕ και το προσωπικό της, δεν μπορούν πλέον να είναι όμηροι των τυχοδιωκτικών κομματικών και συνδικαλιστικών τους σχεδιασμών. 
Οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της ΤτΕ δεν θα επιτρέψουμε άλλο, οι εκ συστήματος υπονομευτές της ενότητας του προσωπικού και εραστές της αναξιοκρατίας, της ρουσφετολογίας και της διαφθοράς, να μας κουνούν το δάκτυλο και να παριστάνουν τους προστάτες μας.
Οι εξελίξεις έχουν πλέον δρομολογηθεί…..

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα Συντονισμού

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Βαξεβανάκη Έλλη, Βαξεβανάκη Ιουλία, Γκότσης Δημήτρης, Γρατσίας Ηλίας, Δεληπέτρος Δημήτρης, Ευσταθίου Κώστας, Καραδήμα Ζωή, Καραφωτιά Φωφώ, Κουλούρης Γιώργος, Κουρκουτσάκη Τίνα, Κωνστανταράκη Εύα, Λεμπέσης Παναγιώτης, Μαγκλάρας Κώστας, Μανώλης Παύλος, Μελισσείδου Ελένη, Μοσχονησίου Βάσω, Μουτσάκη Μάρθα, Μπουλαλά Αγγελική, Νικολόπουλος Σωτήρης, Νικολοπούλου Βίκυ, Παπαγεωργάκης Μάρκος, Παπαμάργαρης Χάρης, Ραγιάς Νικόλαος, Ραϊμόνδος Νικόλαος, Ρούσσος Γιώργος, Στρίμπερης Θόδωρος, Χατούπη Μαρία, Χάρακα Παναγιώτα, Χρηστίδης Απόστολος



Σημείωση: Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση με τις εξελίξεις και την πρότασή μας για την πορεία από εδώ και εμπρός. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι, να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον συνάδελφό μας Μάκη Μπαλαούρα, για την καθοριστική συμβολή του στην αποκατάσταση της θεσμικής νομιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου