Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΣΤΕ


ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΣΤΕ

Αθήνα 28/7/2014
Συνάδελφοι,

Αύριο Τρίτη 29/7/2014 στις 10.30 π.μ., πραγματοποιείται η εθιμοτυπική συνάντηση του νέου Διοικητή κ. Ι.Στουρνάρα, με το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως ενημερώθηκα από τις υπηρεσίες του Συλλόγου, τα μέλη θα βρεθούν στις 10π.μ. στο Σύλλογο ή 10.30 κατ ευθείαν στο γραφείο του Διοικητή. Προκειμένου να αποφύγω δυσάρεστες πρωινές καταστάσεις, σκέπτομαι να πάω απευθείας στη συνάντηση.

ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΣΤΕ

Συνάδελφοι,

Ενημερώθηκα από τις υπηρεσίες του Συλλόγου, πως με εντολή του προέδρου απαγορεύθηκε να αναρτηθούν στο ιστολόγιο του Συλλόγου οι ανακοινώσεις μας Νο 9 και 10 που αφορούσαν τις θέσεις μας για τα θέματα της συνάντησης του ΣΣΤΕ με Δ.Δ. κ. Παγώνη και την ενημέρωση μετά την πραγματοποίησή της. Δικαιολογία πως πρώτα θα βγει ανακοίνωση του ΣΣΤΕ και μετά θα αναρτηθούν ανακοινώσεις Κινήσεων. Τώρα είμαστε Κίνηση και όχι ένας απλός σύμβουλος…. Δηλαδή   το προεδρείο και δη ο πρόεδρος θα μας λέει πότε θα γράφουμε και σε λίγο και τι θα γράφουμε. Πότε θα είμαστε Κίνηση, πότε σύμβουλος αόρατος κ.ο.κ. Το περίεργο δεν είναι η συμπεριφορά του προέδρου αλλά η αφασία των υπολοίπων του προεδρείου και ειδικά των εξ αριστερών ορμώμενων…

Συναδελφικά

Ευσταθίου Κώστας
Μέλος του Δ.Σ. του ΣΣΤΕ της Κίνησης ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Συνταξιούχων ΤτΕ.

Σημείωση: Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει σχετικά με τις τρείς συντάξεις και τις απαντήσεις που εκκρεμούσαν εκ μέρους της Διοίκησης, τελικά φαίνεται πως η κατάληξη είναι: Να δοθούν τρείς κύριες συντάξεις με δικαιολογητικά και επιτόκιο 1,8% ίσο με το αντίστοιχο των Ταμείων, από το οποίο όμως το 0.90 θα είναι ασφάλιστρο όπως και στο εν ενεργεία προσωπικό. Τα δικαιολογητικά πρέπει να καλύπτουν το 70% του αιτούμενου ποσού. Αύριο έχει συνάντηση με τον νέο Διοικητή, ίσως να έμεινε και κανένα υπόλοιπο και για την αυριανή συνάντηση. Ίδωμεν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου