Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                            Αθήνα,  31 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΑΣ
 Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν.Σ. της ΤτΕ
                                     ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ!!
Συνάδελφοι,
Χθες 30.1.2019, εστάλη στους ΣΣΤΕ και ΣΥΤΕ, η παρακάτω επιστολή του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία είναι αποκαλυπτική καθώς:
1.      Σημειώνει πως τα όσα αναφέρονται στις σχετικές ανακοινώσεις των δύο Συλλόγων ουδεμία σχέση έχουν με το καθεστώς της κοινωνικής ασφάλισης της ΤτΕ !!! (Και πώς να είχαν, όταν η παρουσία της επιτρόπου, περιορίζεται μόνο στη νομιμότητα των αποφάσεων και οι δικαιοδοσίες του προσδιορίζονται σαφώς  στο άρθρο 135 του νόμου 3655/2008).
2.      Ξεκαθαρίζει με τρόπο που δεν επιδέχεται πλέον καμιάς αμφισβήτησης, την  εξαίρεση των συνταξιούχων της ΤτΕ από περικοπές και διαδικασίες που έχουν σχέση με τον ΕΦΚΑ, με την παράθεση όχι μόνο σχετικής εγκυκλίου, αλλά και με αναφορά σε όσα έχει ήδη δηλώσει. (Επιστολή στην ΗΔΚΙΚΑ, Δελτίο Τύπου σχετικά με την αυτονομία της ΤτΕ στη ρύθμιση των συνταξιοδοτικών της θεμάτων).
Μετά και αυτή την επιστολή, κανείς πλέον δεν μπορεί να υπεκφεύγει των ευθυνών του ή να καθυστερεί την λήψη απόφασης του Συμβουλίου Ασφάλισης για την  υλοποίηση της Γνωμοδότησης του Ν.Σ. της ΤτΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου